BALIK KÖFTESİ

Son güncelleme: 24.06.2006 11:32
  • Malzemeler :
    300 gr. kılçıksız balık eti
    2 dilim tost ekmeği
    2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
    1 adet soğan
    1 adet yumurta
    Kırmızıbiber
    Kimyon
    Tuz
    Un
    2 çorba kaşığı margarin
    Hazırlanışı :
    Balık etini kaynar suya atıp 2 dakika haşlayın.
    Soğanı rendeleyin, ekmek dilimlerinin kabuklarını kesip su ile ıslatıp sıkın. Balık eti, soğan, ekmek, maydanoz, yumurta ve baharatları tuz ekleyerek yoğurun.
    Küçük köfteler halinde yuvarlayın ve una bulayıp tavada Luna ile kızartın.
#05.05.2006 17:40 0 0 0
  • ilginç ve denemeye değer buldum doğrusu,
    teşekkürler su-perisi
#06.05.2006 16:04 0 0 0
  • balik koftesi, ilginc

    ellerine saglik
#22.06.2006 16:00 0 0 0
  • enfes biseye benzio
    ellere emeklere saglik
#24.06.2006 11:32 0 0 0