Bu bir onur mücadelesi

Son güncelleme: 07.05.2006 00:36
  • Tayfur Havutçu: Spekülasyonlar gereksiz. Çıkar, aslanlar gibi oynarız...
    İbrahim Toraman: Pazar günkü derbide de tek hedefimiz var: Kazanmak...
    Şampiyon önemsiz!
    Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi ortaya atılan iddialar, Siyah-Beyazlı futbolcuları hayli rahatsız ediyor. Bu konuda görüş bildiren kaptan Tayfur Havutçu, Galatasaray maçı bizim için çok önemli. Çünkü bu sezon seyircimiz önünde oynayacağımız son karşılaşma. Kendi aramızda konuştuk, onurumuz için oynayacağız ve Beşiktaşı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizim için, kimin şampiyon olacağı önemli değil. Sahamızdaki son sınavdan zaferle ayrılmak istiyoruz dedi.
    3 yılın üstüne...
    Kupayı unutup derbiye konsantre olduğunu belirten İbrahim Toraman, Hiç bir sporcu sahaya yenilmek için çıkmaz. Emeğinin boşa gitmesini istemez. Biz de derbiyi kazanmak için elimizden geleni yapacağız. O maçta taraftarlarımızla kupanın kutlamasını da yapmış olacağız derken, Oscar Cordoba şunları söyledi: 3 yıldır büyük bir başarımız yoktu. Kupa bu nedenle çok iyi oldu. Umarım Galatasaray derbisi de bizim üstünlüğümüzle son bulur.

    Diğer Haberler
    Aslan evine Kartal modeli
    Sarar giyim firmasının Kavacık Şubesinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Galatasaraylı işadamı Ruşen Esengülün sahibi olduğu mağazanın açılışına, Beşiktaşın eski yöneticisi Erdal Acar damgasını vurdu. Acar ailesinin büyük destek verdiği işyerinin dekorasyonu, sahibi Galatasaraylı olmasına rağmen Siyah-Beyaz renklerle yapıldı.

    Tebrikler Kanarya!
    Beşiktaş Yönetimi, Türkiye Bayanlar Basketbol Liginde 2005-2006 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçeyi kutladı. Yayınlanan mesajda, kendi takımlarına da final oynama başarısı göstermesi nedeniyle teşekkür eden Siyah-Beyazlılar, Geçen sezon 20 yıl sonra camiamıza şampiyonluk sevinci yaşatan, bu yıl da finale kalma başarısını gösteren Beşiktaş Bayan Basketbol Takımımıza sergilediği mücadeleden dolayı teşekkür eder, sezonu şampiyon olarak bitiren Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımını kutlarız görüşlerine yer verdi.

    Şampiyon Kartallar fuarda
    Tayfur Havutçu, Koray Avcı, Tümer Metin, İbrahim Toraman, Murat Şahin, Ali Güneş, Tomas Jun, Ali Tandoğan, Aydın Karabulut, Oscar Cordoba ve PAF Takımdan Kenan dün CNR Uluslararası Fuarcılık Merkezinde, SODEX Soğutma ve Isıtma Fuarını gezdi. Kaptanları Tayfurun ortakları arasında yer aldığı Novoterm Isı Sistemleri firmasının standına gelen Beşiktaşlı oyunculara ilgi büyüktü.

    Kupa turu derbide...
    Sezonun ilk şampiyonluğunu İzmirde kazanan Beşiktaş, yarınki derbi öncesi kupayla tur atacak. Yönetim, kupa şöleni nedeniyle taraftarlara siyah ve beyaz balon ile bayrak dağıtacak. Ayrıca sürpriz pankartlarla İnönünün tribünleri süslenecek. Başkan Yıldırım Demirören ise yönetim kurulu üyeleri ve futbol takımı ile 11 Mayıs Perşembe günü yemekte biraraya gelecek.

    Beşiktaşlılar okula!
    Altyapının oyuncu fabrikası olarak görülen futbol okullarında yaz dönemi kayıtları başladı. Katılımın hayli yüksek olduğu futbol okulları içinde en büyük ilgi Bağcılarda yaşanıyor. Buradaki okula başvurmak isteyenlerin 0 212 446 20 47 nolu telefonu araması yeterli. Okullar hakkında genel bilgi almak isteyenler için de Fulyanın telefon numarası şu: 0 212 227 90 03...

    Kupa tişörtleri 19 lira 03 kuruş
    Fenerbahçe galibiyeti sonrasında Beşiktaşlı yöneticiler, teknik kadro ve futbolcuların giydiği özel tişörtlerin satışına başlandı. Yönetim kurulu üyeleri, üzerinde, İnandık çocuklar. Bizler inandık. Bu kupayı sizin için aldık yazan tişörtlere ve Hatıra 2 İzmir baskılı tişörtlere, kulübün kuruluş yılını simgeleyen çok özel fiyatlar belirledi: 19.03 YTL.

    Kupayla gelen büyük barış!
    Beşiktaş muhabirlerinden Gökhan Dinçin düğününde biraraya gelen Yıldırım Demirören ile İsmail Ünalın aralarındaki buzları erittiği gözlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı İnandık çocuklar yazılı özel tişörtle fotoğraf çektirirken, Beşiktaş Başkanı da kendisini hayli mutlu gözlerle izliyordu. Gökhan Dinç- Görkem Erkuşun düğünü ise bu büyük barışa evsahipliği yapıyordu.
#06.05.2006 09:48 0 0 0
  • biz satılık değiliz abi.maç falan saymayız biz aslanıda dewirecez
    paylaşım için tşkler
#06.05.2006 11:34 0 0 0
  • paylaşım için saol
#06.05.2006 14:42 0 0 0
  • çıkar yeneriz
#07.05.2006 00:36 0 0 0