Nem-tut Nedir - Rutubet Önleyici ve Giderici

Son güncelleme: 11.11.2010 18:31
  • Nemtut - Nem tut - Nem-tut Hakkında - Nem-tut ile İlgili - Rutubet Giderici - Rutubetten kurtulmak - Rutubet - Küf Koku Giderici - Biolojik Ürünler - Biolojik Ürünler Tanıtımı - Rutubet Kokusu Nasıl Giderilir - Rutubet kokusuna karşı ne yapmalı - Rutubet nasıl gider

    Nem-tut nedir?

    Yaşamımızın her anında yaşadığımız rutubet problemlerinin önlenmesine, daha konforlu bir yaşam kalitesi sağlamaya yönelik geliştirdiğimiz , benzersiz ve özel tasarıma sahip Nem-Tut , sizlerinde hayatınızda özel bir yere sahip olacaktır.

    Özel içeriği sayesinde ortamdaki rutubet moleküllerini kendisine çeker, suya dönüştürür ve altındaki özel sızdırmaz haznesinde hapseder. Sağlıklı, güvenli ve kuru ortamlar sağlar, rutubetin neden olduğu tüm olumsuzlukları kısa sürede ve gözle görünür biçimde ortadan kaldırır.

    Özel şeffaf haznesi sayesinde ortamdan toplanan nemi kendi gözleriniz ile görebilir, ürünün kapastesini doldurduğu zaman değiştirmenizi ve ortam koşullarını devam ettirmenizi sağlar.

    Bu zekice tasarımı ve hayatınızda gerçekleştireceği sağlıklı değişimi sizlerin de bir an önce yaşamanızı öneriyoruz.

    Nem-Tut, Kuru , Sağlıklı, Temiz ve Ferah Ortamlar Sunar.


    noimage
    Nem-Tut tekli paket
    Tüm yaşam alanlarınızda rutubetten kaynaklanan her türlü problem ve kokuya son veren, özel tasarımı sayesinde kolay ve güvenli bir kullanım sunan, aldığı her damla rutubeti izleyebileceğiniz bir üründür.

    Fiyatı : 10,00 TL

    noimage
    Nem-Tut 2'li eko paket
    Nem-Tut 2'li eko paket ile bir pakette 2 adet Nem-Tut ürününe çok daha ekonomik sahip olabilirsiniz. Birisi gardrobunuza , öteki banyoya....çocukların odası ve mutfak boş mu kaldı ? Avantajlı paketimizi seçebilirsiniz.

    Fiyatı : 16,00 TL


    Nem-Tut 4'lü Avantaj Paketi
    Nem-Tut 4'lü avantaj paketi ile eviniz, ofisiniz , depo, tekne ve karavanınız için komple çözüm. Rutubet, Küf ve Kokuya her alanda son verin. Kaliteli ve hijyenik bir yaşam ortamı sizleri bekliyor.

    Fiyatı : 30,00 TL

    Burdan Satın Alabilirsiniz!
#11.11.2010 18:31 0 0 0