Gerekli Malzemeler :

4 Adet Yufka
2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peynir
1 Kutu Krem Şanti
1 Su Bardağından Biraz Fazla Süt
1 Çay Bardağı Sıvı Yağ
2 Adet Yumurta
Yeterince Tuz


Hazırlanışı:
4 adet yufkayı küçük parçalar halinde kesin.Kestiğiniz tüm yufkaları kenarları dışarıda kalacak şekilde küçük ve derin kaselere yerleştirin.Kaselerdeki yufkaların ortasına rendelenmiş kaşar peynirinden eşit miktarlarda serpin.
1 kutu krem şantiyi,1 su bardağından biraz fazla sütle birlikte derin bir tencerede kaynatın.Kaynayan malzemeye 1 çay bardağı sıvı yağı ve tuzu ekleyin.Bir miktar ayırın.Karışımı yufkaların üzerine dökün.İçeri dolan yufkaların kenarlarını içine doğru katlayın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 333
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 22.05.2006 18:07
Ellerine Saglik
menekşe çiçeği Tarih: 10.05.2006 15:00
:3: eeeeeee yufkaları içe doğru katladıktan sonra fırına mı veriliyor yok yağda mı kızaracak :46: