MALZEME;
100 gr. çigköftelik et
200 gr. ince bulgur
5 dis sarimsak
30 gr. kurusogan
150 gr. biber salçasi,50 gr. domates salçasi
1 çay kasigi nane,kimyon karabiber,yenibahar
3 çay kasigi pulbiber
100 gr. yesil sogan
1 adet maydanoz


Önce salçalar bulgur,baharatlar birbirine katilir.
Sarimsaklar ince dogranmis soganla yogurulur.
Sonra et katilarak iyice yogurulur.
ince dogranmis sogan ve maydanoz köfteye ilave edilerek 3-5 dk. yogurulur.
Sonra köfte seklinde sikarak servis yapilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1112
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 23:08
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:40
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 01:19
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:14
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 04.11.2005 23:37
yanında birde ayran ne güzel olurdu
SU-PERISI Tarih: 04.11.2005 23:36
yanında birde ayran olsa ne iyi olurdu
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:45
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 23.09.2005 23:46
Ellerin dert görmesin usta
fikret336 Tarih: 16.09.2005 16:23
ellerine saglık