İşveren olarak Katar vize başvurusu.


Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
Kredi Kartları Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Katar vize başvurusu


Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

Ev Hanımı olarak Katar vize başvurusu


konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Eşinin geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Katar vize başvurusu


Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Anne veya Babanın geçerli yada eski vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Katar vize başvurusu


Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )


Katar için vize - Katar vize - Qatar Vize - Katara Gidişler Vizelimi - Katara Nasıl Vize Alabilirim - Katara Nasıl Gidebilirim - Katara Gitmek - Qatar - Qatar Türkiye - Qatar Hakkında - Katar Hakkında - Katarda Çalışmak - Türkiyeden Katara Vize Alabilirmiyim - Vize Nasıl Alabilirim

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 4051
favori
like
share
srht7272 Tarih: 06.08.2013 21:20
katara gidelim