Sıra Dışı Anneler İçin- Irregu

Son güncelleme: 14.05.2006 21:54
  • Sıra Dışı Anneler İçin Türkiye' de artık Sıra Dışı Bir Marka Var : IRREGULAR CHOICE.. İngiliz Soğukluğuna İnat Sıcacık Renkler, İddialı Topuklar ve Çılgın Aksesuarlar Anneniz İçin İlgi Çekici Bir Hediye Seçeneği Sunuyor.

    Türkiyeye yeni gelen bir İngiliz markası IRREGULAR CHOICE.. Sıra dışı seçenek anlamına gelen marka, tıpkı ismi gibi sıra dışı ayakkabılar sunuyor. Genç ve tarzı olan anneler için çekici bir koleksiyon bulabileceğiniz marka, Anneler Günü özel ürünleri ile ilginç bir hediye seçeneği olabilir.
    noimage

    Turuncu, Yeşil, Mavi, Kırmızı ve Sarı renklerinin özgürce kullanıldığı Irregular Choice koleksiyonunda en dikkat çekenler dolgu topuk, küt burun tasarımlar. Ayağınızda çok zarif bir ayakkabı varmış görünümü oluşturan İrregular Choiceun iddialı dolgu platform modellerinde çekicilik ön planda tutuluyor. Kurdele, çiçek, kumaş aksesuarlar, ayak biçimini yansıtan kalıplar markanın seçenekleri arasında yer alıyor. Gündüz-gece ayrımını ortadan kaldıran Irregular Choice, çekiciliğin sınırlarını zorlayan modern tasarımları ile dünya modasını yansıtıyor.
    noimage
    Sıra dışı bir anenniz olduğunu düşünüyorsanız ya da içinizdeki sıra dışı tutkuları annenizle paylaşmak istiyorsanız IRREGULAR CHOICEun çarpıcı 2006 koleksiyonunu görmenizi tavsiye ediyoruz.
    VES DERİ
#14.05.2006 21:54 0 0 0