Resim,yazi ayarlarini ikinci resime gecince yapamiyorum

Son güncelleme: 15.12.2010 10:22
Asi Asi foto
  • Resim,yazi ayarlarini ikinci resimi gecince yapamiyorum.
    Müzik,ilk resim,yazi ayarlarini fln hep videoda anlatildigi gibi yaptim olduda,gel gelelim 2.resimi yükleyip,2.resimede yazi yazip efeckt vermek istedigimde hep karistiriyorum.3 saattir basindayim,beynim durdu,SIKILDIM ama bunu ögrenmeyi cok istiyorum,yardimlarinizi bekliyorum...
#13.12.2010 01:58 0 0 0
  • Flashin swi dosyasini görebilirsem sorun nerde oldugunu daha iyi anlardim fakat su anda Flash programimda bir sorun var.
    Calismanin resmini gönderebilirsen yardimci olmaya calisirim.
#13.12.2010 02:27 0 0 0
Asi Asi foto
  • Tesekkürederim,karistira karistira yapmaya calisiyorum,yalniz bir flash basinda 4-5 saat oturuyorum sesi,resimi birbirine denk getirmek icin,her resim ekledigimde,efeckt verdigimde,sürekli bastan sona dinlemek zorunda kaliyorum,buda beni cok sIktI;bunaldim,saat aksam 9 dan buyana bir flash hazirlayayim dedim,cok zor birseyde degil aslinda,resimleri ekleyip,sadece birkac tanesinin icine efeckt vermekdi istedigim,yaptimda,neyazikki sonunda en ufak bir hata da önceden ekledigim bir resmi baska bir resimle degistirmek isterken,hepten karisti.Cok yoruldum acikcasi,bunu yapmayi ögrenmeyide cok istiyorum.Ama cok zamanimi aliyor,bir flash basinda 5-6 saat zaman harcamak yoruyor beni.Daha kisa sürede güzel bir flash hazirlayamam mi,genelde flash yapmasi bukadar uzun mu sürüyor.

    Saatlerdir ugrastigim birseyin aniden silinmesi beni delietti,cok sinir oldum.Ama ögrenmekte cok istiyorum,sürekli her resimde,her efecktte bastan sarkiyi dinlemek sinirimi bozdu,sarkiyi ezberledim artik o derece.

    Bana sans dileyin,yardimci olun,bende ögreneyim güzel uyumlu bir flashyapmayi.

    Allah sizlerede sabirlar versin,kolay is degil ama,kolay gelsin diyelim...
#15.12.2010 01:34 0 0 0
  • Calismanin istedigin yeri izlemek ve ayarlamak icin bastan sona kadar izlemen gerekmiyor. Cok basit bir yöntem ile bunu kolaylikla yapabilirsin.
    Öernek1

    Örnek2





    Resimleri, efektleri, tekstleri vs. daha iyi gözlemleyip ayarlayabilmek icin time line kismini asagiya dogru büyütebilirsin. Sahnede calisma yapacagin zaman yine time line kismini eski haline cekebilirsin.

    Resimlerin, shapelerin, tekstlerin birbirine karismadan ayirt edebilmek icin, sag köseden, onlara uygun isimler verebilirsin. Name: yazan kisimdan.
    noimage

    ( Flah programimi acamiyorum, resimi Atesilter ustamin konusundan aldim. https://www.main-board.com/flash-dersleri/73936-yazi-yukleme-ve-ayarlari.html )


    Flash ve ya bu tür programlarla ugrasmak hem kolay hem de zor. Icinize sinecek güzel bir seyler yapabilmek icin illede programi tam olarak bilmek yetmiyor.
    Cok basit resim, siir vs. islemler ile kisa zamanda cok güzel bir calisma ortaya cikabilir. Bunun tam terside olabilir. Sabir ve zaman gerektirir. Yoruldugunda birakman gerek, devam edersen pek basarili olamayabilirsin.



    Basarilar ve kolayliklar dilerim.
#15.12.2010 10:22 0 0 0