Yer Elmalı Makarna Sosu

Son güncelleme: 25.08.2007 00:03
  • MALZEMESİ
    5 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
    3-4 adet yer elması (soyulup, rendelenmiş)
    2 adet orta boy domates (tavla zarı formunda küp küp doğranmış)
    Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
    1 çay kaşığı karabiber
    1 çay kaşığı tuz
    TARİF
    Zeytinyağını tavaya aktaralım ve kızar kızmaz rende yer elmalarını ekleyip, 2 dakika kadar kavuralım. Hemen domatesleri ilave edip, 2-3 dakika pişirelim. Üzerine ceviz, tuz ve karabiberi koyup, yaklaşık 1 dakika daha pişirip ocaktan alalım.
    Sonra da süzülen makarnayla karıştırıp, arzu ederseniz yarım su bardağı rende parmesan ya da kaşar peyniri ile servise sunalım.




#16.05.2006 20:49 0 0 0
  • teşekkürler SU-PERISI güzel tariflerin için
#25.05.2006 08:40 0 0 0
  • yer elmalı makarnayı ilk kez duyuyorum,
    Paylaşımın için teşekkürler noimage
#26.05.2006 08:26 0 0 0
  • TaRif icin Tesekkürler....
#26.05.2006 09:33 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 21:23 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 10:19 0 0 0
  • farkli tarifler icin tskrler...
#20.09.2006 14:50 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#22.09.2006 23:54 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:16 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:59 0 0 0
  • Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
#21.05.2007 21:01 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#25.08.2007 00:03 0 0 0