Husumeti Bitirelim

Son güncelleme: 21.12.2010 01:59
  • Yarın İzmir'de oynayacağımız kupa maçı ile Anadolu birliği adına Karşıyaka ile aramızdaki husumeti bitirelim...





    noimage






    Kavgaların, kan dökmelerin iki tarafa da fayda sağlamayacağı düşünülürek iki takım taraftarı arasında yıllara varan husumetin yarınki maç ile son bulacağını umuyoruz.


    İzmir'den sitemizi ziyaret eden Karşıyaka taraftarlarından batı nicki arkadaşımız sitemize yaptığı yorumda düşmanlığın iki kulübe de fayda getirmeyeceğini çok güzel özetlemiş.


    Anadolu birliği adına iki takım arasındaki husumetin bu maçla biteceğine yürekten inanıyoruz.

    Ben bir Karşıyakalı olarak istanbul düşmanı olduğum için Trabzon Ankaragücü es-es vs hatta Bursa gibi takımları karşı sempatim vardır sonuçta Anadolu o yüzden bu tarz olaylara girmeyin gelin misafirimiz olun güzel tezahüratlarla hakeden kazansın tüm Türkiyeye gösterelim adımız zaten çıkmış 9'a inmez 8'e
    Karşıyakadan sevgilerle

    Bursasporluyuz.net

    Not: Husumeti bitirelim çağrısı hiçbir taraftar grubumuzu bağlamamaktadır. Bizler Yeşil Beyaz sevdalıları olarak bu husumetin bitmesi, kavgaların, akan kanların durması, federasyın tarafından alınan cezaların önlenmesi adına böyle bir çağrı yapma gereği duymuş bulunmaktayız.
#21.12.2010 01:56 0 0 0
  • bursasporluyuz.net sitesini bu örnek çağrı için tebrik ediyorum kavgalar akan kanlar kimseye fayda sağlamaz

    yaşasın anadolu ama husumet bitsin tamam iyi güzel forza anadolu ama herkes senin gibi düşünürse olur bu iş karşıyakanın %90ı husumeti bitirmez
#21.12.2010 01:59 0 0 0