Tüm Zamanları En İyi Bursasporu

Son güncelleme: 23.12.2010 01:19
  • noimage






    İkinci sırada ama, geçen seneki şampiyonluk dahil, ilk yarı sonuçları itibariyle tüm zamanların en iyi Bursaspor’u bu... Geçen sene ilk yarı, tıpkı bu kadar galibiyet almıştı ama, geçen sene dahil, hiç bu kadar az mağlubiyet almamıştı. Geçen seneden azıcık az gol attı. Tarihi boyunca hiç bu kadar az gol yememişti. Muhteşem ikinci!


    Ancak...
    “Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiçbir şey” derler... Bursa için kritik durum budur. “Hangi takım ligi kaç defa ikinci bitirdi” diye sorsak, istatistik hastaları bile cevap veremez.


    Şampiyonlar Ligi’nin ağır yükünü elbette unutmamak gerek ama, şampiyonluğun tesadüfi olmadığını, kalıcı olduğunu gösterme gayreti, Bursaspor’un cesaretini törpüledi maalesef... Zaten, Şampiyonlar Ligi’ndeki hüsranın sebebi de, tecrübesizlik değil, cesaret eksikliğiydi.


    Ertuğrul Sağlam’ın biraz daha cesur olması, ikinciliğe fit olmaması gerekiyor. Çünkü, dikiz aynanda Fenerbahçe’yi görüyorsan, güzel güzel finişe gidiyorum zannederken, son düzlükte sollanman sürpriz olmaz! En azından ikinci yarının ilk 10 maçında frene dokunmamak lazım.

    Yılmaz Özdil
#23.12.2010 01:16 0 0 0
  • guzel yazı guzel dusunceler tebrıkler
#23.12.2010 01:19 0 0 0