İşte Yeni iPhone 5

Son güncelleme: 24.12.2010 16:00
  • noimage

    iPhone 5'in içine o da girecek!

    iPhone 5 ile ilgili ortaya atılan bu iddia yine çok konuşulacak. İşte yeni iPhone'un son numarası...

    Gelecek yıl kullanıcılara sunulması beklenen iPhone 5, mini projektörü sayesinde sunumların veya video içeriklerin duvara yansıtılarak izlenebilmesini sağlayacak.

    iPhone ile birlikte cep telefonu pazarına yeni bir soluk getiren Apple, iPhone 4'ten sonra şimdi de iPhone 5 üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. AppleInsider'da yayınlanan bir habere göre yeni iPhone'larda mini-projektör teknolojisi de kullanılacak.

    iPhone'a projektörün girmesiyle birlikte ise artık kullanıcılar sunumlarını, fotoğraflarını, videolarını ve diğer içeriklerini duvara yansıtarak tıpkı projektör kullanır gibi iPhone'un bu özelliğinden faydalanabilecek.

    iPhone 5'in 2011 yılının Haziran ayında kullanıcıların karşısına çıkması planlanıyor.

    --------------


    iPhone 5 yolda

    iPhone 5 ile hayatımız daha kolay olacak.

    Anahtarlarınızı çöpe atın, iPhone 5 geliyor! Ne zaman çıkacağı belli değil ama hayatımızı değiştireceği kesin gibi: İşte iPhone 5!

    Apple'ın, Mobil Alışveriş birminin başına Benjamin Vigier'i getirmesi, firmanın ilerde yapabileceği bazı adımların habercisi mi? Vigier Apple'dan önce Foundry'de ürün müdürüydü ve burada PayPal Mobile servisi gibi uygulamalar geliştirirken, Starbucks içinde mobil bir ödeme sistemi kurdu.

    Tabii ki bu olay Apple'ın iPhone 5'te böyle bir teknoloji kullanacağı anlamına gelmiyor ancak firmanın bu sene başında içinde NFC teknolojisini barındıran bir teknoloji için de patent başvurusunda bulunduğunu hatırlatalım.

    NFC teknolojisi kartlarda kullanılıyor ve birçok ödeme alanında kullanılabilirken, bilet olarak da geçebiliyor aynı zamanda arabanızın kapısını açan bir anahtar da olabiliyor. Eğer bu teknoloji iPhone 5'te kullanılırsa, telefonunuzla evinizin, arabanızın kapısını açıp markette alışveriş yapabilmeniz olası.


    iPhone - iPhone 5 - iPhone 5 hakkında - iPhone 5 hakkında herşey - iPhone 5 ne zaman çıkıyor - iPhone 5 özellikleri - iPhone 5 nedir - ifone 5 - ayfon 5 - iPhone 5 çıkış tarihi
#24.12.2010 16:00 0 0 0