Mantarlı Makarna

Son güncelleme: 24.06.2006 11:29
  • Malzemeler

    1 Küçük kase burgu makarna
    4 Adet mantar İnce kıyılmış)
    1 Adet havuç (rendelenmiş)
    1 Adet küçük boy soğan (ince kıyılmış)
    1 Adet orta boy domates (küp şeklinde doğranmış)
    1 Diş sarmısak (ince kıyılmış)
    1 Çay kaşığı zeytinyağı
    1 Tatlı kaşığı kıyılmış taze fesleğen (yada kekik)
    Tuz
    Karabiber
    Yapılışı :
    Teflon tava içerisinde yağı ısıtın
    Soğan, sarmısak, rendelenmiş havuç, k.biber ve tuz ekleyerek sote edin
    Tavanın içerisine önce domatesleri, bir kaç dakika sonra mantarları ekleyin
    10 dakika pişirin
    Ocağın altını kapatmadan önce fesleğenleri ilave edin
    Diğer tarafta makarnaları haşlayın ve süzün
    Hazırladığınız sos ile karıştırarak servis yapın
    NOT: İsteğe bağlı olarak üzerine bir tatlı kaşığı rendelenmiş yağsız kaşar
    peyniri serpiştirebilirsiniz.
#22.05.2006 11:17 0 0 0
  • eline saglık
#15.06.2006 12:20 0 0 0
  • paylasim icin tskler
#22.06.2006 15:48 0 0 0
  • makarnanin her türüne bayilirim
    bu da bi baska güzele benziyo
#24.06.2006 11:29 0 0 0