Malzemeler

1 Küçük kase burgu makarna
4 Adet mantar İnce kıyılmış)
1 Adet havuç (rendelenmiş)
1 Adet küçük boy soğan (ince kıyılmış)
1 Adet orta boy domates (küp şeklinde doğranmış)
1 Diş sarmısak (ince kıyılmış)
1 Çay kaşığı zeytinyağı
1 Tatlı kaşığı kıyılmış taze fesleğen (yada kekik)
Tuz
Karabiber
Yapılışı :
Teflon tava içerisinde yağı ısıtın
Soğan, sarmısak, rendelenmiş havuç, k.biber ve tuz ekleyerek sote edin
Tavanın içerisine önce domatesleri, bir kaç dakika sonra mantarları ekleyin
10 dakika pişirin
Ocağın altını kapatmadan önce fesleğenleri ilave edin
Diğer tarafta makarnaları haşlayın ve süzün
Hazırladığınız sos ile karıştırarak servis yapın
NOT: İsteğe bağlı olarak üzerine bir tatlı kaşığı rendelenmiş yağsız kaşar
peyniri serpiştirebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 419
favori
like
share
unique Tarih: 24.06.2006 12:29
makarnanin her türüne bayilirim
bu da bi baska güzele benziyo :5:
BoardBeLasi Tarih: 22.06.2006 16:48
paylasim icin tskler
FReeSTyLeR Tarih: 15.06.2006 13:20
eline saglık