Ne yaptın sen Henry!!!!

Son güncelleme: 13.06.2006 19:14
  • Londra sokakları Henrynin 4 senelik imzasından sonra artık daha sessiz, daha sakin. Sezonun ikinci yarısından itibaren başlayan Henry Barça flörtü resmi bir ilişkiye dönmeden sonlanınca Arsenalin Fransız teknik adamı Arsene Wenger için rahat bir keyif zamanı başlamış gibi gözüküyor.

    Henrynin İspanyada ev almasına giden transfer peki neden gerçekleşmedi? Neden Fransız yıldız arabasıyla müziğin sesini açıp dolaşabildiği Londradan, Rüzgarın diğer adı kıvamına bürünmüş Barcelonaya hayır dedi&.

    Laportanın gizliden gizliye yürüttüğü görüşmelerin bir dönem Arsenal tarafından kınanmasına sebeb olmuştu. İngilterede futbolun gerçekten farklı yüzünün olduğu ve bu açının her ülkenin kültür ve sosyal gelişim açısından örnek teşkil edilmesi gerektiğinin belki de yakın tarihimizdeki en büyük kanıtı Henrynin Arsenalde kalması. Kimine göre o bir Gunners aşığı kimine göre taraftarın sembolü, duygusal davrandı. Bana göre Henrynin Arsenale beklenmedik imzası, Londra sokaklarının ünlülere açık sakin sokakları. Yaşamın kalitesi.

    Barcelona sokaklarında Messiyi gören taraftarlar duygusallıklarını üzerinden atamayıp onun yolda yürümesine dahil izin vermezken Londrada hangi ünlü futbolcu özel hayatını yaşamaya kalksa hep pürüzsüz şekilde evine dönüyor.. Alışılmış bir düzen, muhteşem bir ev, muhteşem bir araba koleksiyonu ve kariyerini riske atma korkusu. Hız testlerinin vazgeçilmez tekniği Henry Londranın yine sevileni olacak&


    FRANSIZ USÜLÜ KAÇIŞ OLDU

    Etoo yada Ronaldinhonun arasında Henrynin oyuna göre arka planda kalacağının yorumunu yapanları anlamak ise gerçekten zor. Barcelonada Henrynin tek zorlanacağı asist sayısının düşmesine kendini şartlaması olacaktı.. Henry asla bir golcü değil.. Golcülükten öte o futbolu mantığı ile oynayan forvetlerden biri, belki de günümüz futbolunda yeşil sahalarda bunu sembol eden tek isim&.

    Henry 4 senelik imzası konusunda yaptığı basın toplantısında ana gerekçeyi Özel bir karar olarak göstermişti. Barcelona başkanı Laportanın Henryden yediği bu çalım gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi şampiyonu bir takıma yapılacak tranfer çalışmalarını epey hızlandırdı. Biz yine her İspanyol gazetesinden değişik transfer dedikoduları okumaya devam edeceğiz artık&.

    THEOYA AŞIRI YÜKLEME

    Arsenalin transfer politikası hep bildiğimiz gibi devam edece gibi. Saintten alınan 17lik Wallcottun 2006 Dünya Kupasında İngiltere Milli Takımında kendini bulması ve yedekte dahil beklese bu sezonun en sert isimlerinden Charltonlu Darren Bent ve Tottenhamlı Defoenun yerine tercih edilmesi gider ayaka Sven Goran Erikssonun İngiltere Milli Takımına bana kalırsa en büyük çelmesi..

    Theo tabii ki de çok kaliteli bir isim, Southampton formasıyla çıkışı bunu gösteriyor ama o bir Dünya Kupası ve henüz Arsenal forması giymemiş birini orda görmek biraz düşündürücü. Gençlere kadrolarda her zaman yer verilmeli, ama profesyonel olmak için 1 yaş büyümesi gerekmiş ve 1 sezon boyunca sadece bunun için Southampton ile A takımda forma giyememiş birinin Rooneyin yedeği olması?
#22.05.2006 21:20 0 0 0
  • teşekkürler
#23.05.2006 13:37 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler...
#13.06.2006 19:14 0 0 0