Sporcularımız zirvede

Son güncelleme: 02.01.2011 13:18
  • Milliyet Gazetesi`nin her yıl düzenlediği ve Türkiye`nin en eskisi olma özelliğini elinden bırakmayan ve klasik haline gelen Geleneksel Yılın Sporcusu anketinin sonuçları belli oldu. Milliyet okurları 2010 yılının en büyük sporcusu olarak Fenerbahçeli Milli atletimiz Nevin Yanıt'ı seçerken, yılın sporcusu olarak da Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Alex de Souza seçildi.

    Milliyet'in 57. Geleneksel Yılın Sporcusu Anketi, engelleri adeta parçalayarak Avrupa Şampiyonluğuna koşan Fenerbahçeli Milli atlet Nevin Yanıt'ın zaferiyle noktalandı. Milliyet okurları 2010 yılının en büyük sporcusu olarak İspanya'nın Barcelona şehrinde yapılan Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda tarihi bir başarı elde ederek 100 metre engelli yarışında altın madalyayı boynuna takan Yanıt'ı zirveye çıkardı.

    Yılın Sporcusu klasmanında Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Alex de Souza, geleneksel ankette unvana en rahat ulaşan adaylardan biri oldu. Yaklaşık bir ay süren yarışın ilk günlerinden itibaren koltuğu ele geçiren Brezilyalı Yıldız futbolcumuz takipçileriyle arayı her geçen gün açarak liderliğini ilan etti.

    Öte yandan Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımıza verdiği destekten dolayı Namık Sevik Onur Ödülüne layık görüldü.
#02.01.2011 13:18 0 0 0