MALZEME:

Tahin 200 gr. Tereyağı 1 çorba kaşığı
Sarmısak 5-6 adet Tuz Yeterince
Limon suyu 1 adet Kekik Yeterince
Ekmek 1/2 Kırmızı biber Yeterince
Pul biber Yeterince Önceden kalan kuru fasulye yemeği

YAPILIŞI:
Tahin ile limon suyu karıştırılarak içerisine dövülmüş sarmısak, kırmızı biber ve kekik ilave edilir. Daha sonra ekmekler küçük küçük doğranarak tabaklara yerleştirilerek kuru fasulye yemeği ile ıslatılır. Üzerine tahinli malzeme dökülüp, kızdırılmış tereyağı, pul biber ve kekikle servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 348
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 17:28
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 00:48
Ellerine Saglik
demet Tarih: 08.06.2006 11:36
değişik bi tarif, teşekkürler