Dayak yemeye meraklıysanız, bari evde yiyin...

Son güncelleme: 23.10.2006 15:10
  • Dayak yemeye meraklıysanız, bari evde yiyin...

    "Eğer mutlaka dayak yiyecekseniz. Hani meraklıysanız diyorum. Bari uluorta yemeyin. Yiye yiye dayağı da meşrulaştıracaksınız."

    İtiraf edin. Eurovision'u izlemeyi kaç yaşında bıraktınız? 20'li yaşların başında olduğuna eminim. Merak etmeyin 60'lı yaşlarda tekrar sararsınız. Aynı heyecanı duyar, aynı tutkuyu yaşarsınız.

    Eurovision çocukluk ve gençlik çağımızın en büyük eğlencesiydi. Birbirine benzeyen şarkılar, şarkıcılar, müzikler, gösteriler. Aynı tarz oylamalar, hangi ülke kime kaç puan verdi tartışmaları...
    "Vay şerefsizler bize bir puan bile koklatmadılar" isyanları
    Bir nostaljidir Eurovision. Hani buz pateni yarışmaları gibi Peki bu yıl ne olmuş? Garip maskelerle bir rock şarkısı söyleyen grup birinci olmuş. Eee, ne var bunda? Üstelik adamlar ikinciye 44 puan atarak ipi göğüslemişler.
    En çok da Sibel Tüzün'e güldüm.
    "Bu yıl çirkin adamlar yılıydı biz onlara güzel kadın sunduk" gibi bir laf etmiş. Anlamadım, bu bir şarkı yarışması değil mi?
    Güzel kadın sununca bitiyor mu iş?
    Ayrıca Sibel Tüzün'ü güzel bulmayan en az 20 kişi bulurum, beş dakika içinde. Zevkler, renkler meselesi yani.
    Bir iddia daha var. İnterneti iyi kullanan gençlerin sayesinde rock grup birinci olmuş. Kesinlikle katılıyorum. Bizim gençlik eğlencemiz bugünün gencine, hatta çocuğuna bile uymuyor. Ayık bayık şarkıları, yaratıcılıktan uzak şovları görmek istemiyorlar. Farklı olanı oyladılar. Kendilerine daha iyi geleni, aykırı ve isyankar olanı.
    Belki de alay ettiler canım.
    Memlekette ikinci kadın vakası bitti. Üçüncüsü başladı. Ünlü artistin eski kocası, sevgilisini hamile bırakıp bir başkasıyla öpüştü ya...
    Ortalık ayağa kalktı.
    Durun daha bitmedi. Üçüncü kadın ikinci kadının eski sevgilisinden sokak ortasında meydan dayağı yemiş. Görüntüler acınasıydı. Üçüncü kadın adama kafa atmaya çalışıyor, bir türlü isabet ettiremiyordu.
    Üçüncü kadın dün televizyondaydı.
    Spiker yılın sorusunu sordu.
    "Medyadan beklentiniz nedir?"
    Nasıl yani?
    Şakayı bir tarafa bırakın, benim bu kadınlardan bir beklentim var.
    Eğer mutlaka dayak yiyecekseniz. Hani meraklıysanız diyorum.
    Bari uluorta yemeyin.
    Yiye yiye dayağı da meşrulaştıracaksınız.

    Balçiçek pamir
#24.05.2006 09:42 0 0 0
  • hic yoktan kimseye rezil olmayiz
#24.05.2006 13:33 0 0 0
  • rezil olmamak için ii fikir
    ama
    DAYAĞA KARŞIYIM
#23.10.2006 15:10 0 0 0