Malzemeler:
350 gr. Hamur, 200 gr. Orta yağlı kıyma, bir miktar soğan, maydanoz, az miktarda domates ve arzu edilirse acı biber

Yapılışı:
Yuvarlak şekilde (değermi) açılan hamur içine hazırlanan kıyma ve malzemesi konularak çiğ olarak fırında pişirilir. Pişirme anında kıyma birkaç kez karıştırılır. Arzuya göre yumurta ve az yağ konulabilir.

Not: trabzona yolu düseniniz olursa Cardak pide salonunda mutlaka bu kiymali pideden yemelisiniz :5:

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 438
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 20.06.2006 01:09
ellerine saglik (bu arada sende yapabiliyormusun :46
SU-PERISI Tarih: 24.05.2006 22:56
teşekkürler arkadaşım gelirsem mutlaka ugrayacagım oraya
menekşe çiçeği Tarih: 24.05.2006 15:25
ellerinize sağlık olsada yesek şimdi :3: