Herşeye rağmen Eriksson umutlu

Son güncelleme: 13.06.2006 19:37
  • noimageKupaya doğru yaklaşırken, talihsiz sakatlıklarla boğuşan İngiltere 40 yıl önceki takımın ruhunu yakalamanın peşinde. İsveçli teknik adam Eriksson bir çok aksaklığa rağmen takımından umutlu.

    Rooney'in geçtiğimiz ay yaşadığı sakatlık, Owen'in Premier League'de sezon devam ederken ayağının kırılmasıyla otoritelerce İngiltere'nin ofans gücü düştü dense de Eriksson taktik anlamında takımını iyi beslediğini belirtti.

    Bu sakatlıkların yanında defansta da çatırdamalar var. Terry ve Ashley Cole'un da sakatlıkları devam ediyor ve Milli Takım doktorları büyük çaba gösteriyor.

    Eriksson'un İngiltere kadrosuna aldığı süpriz isim ise 17'lik Theo Wallcott. Arsenal forması altında yedekler liginde top giyen genç yetenek top kontrol kabiliyeti ve son vuruşlardaki başarısıyla Southampton'da göze çarpmıştı.

    1998 Dünya Kupası'nda sokakta arkadaşlarıyla top oynayan Rooney şimdi İngilizlerin Owen ile çok şey beklediği isimlerden biri. Owen 29 Nisan'da Newcastle formasıyla sahalara geri dönmüştü. Sol Campell'in da sakat olduğu haberi ise takımı tamamen karıştırmış durumda bulunuyor.

    İngiltere Milli Takımı'nın sakatlık kabusunun düzelmemesi durumunda Haziran ayında start alacak Dünya Kupası'nın onlar için çok zorlu geçeceği kesin. Yine de herşeye rağmen takımın hocası Eriksson İngiltere'den umutlu.



#24.05.2006 12:58 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler...
#13.06.2006 19:37 0 0 0