Kiloları Kasa Çevirmek

Son güncelleme: 05.01.2011 01:27
  • Kilolardan Kurtulmak İçin Neler Yapılmalıdır -Kiloları Geri Almadan Verebilmek
    Kilolarınızdan Kurtulmaya Yarayacak Besinler

    Kiloları sebebiyle yaşam kalitesi oldukça düşen ve hareketlerindeki kısıtlamalardan dolayı hayatı çekilmez hale gelen insanların ilk aklına gelen. kiloları kasa çevirmek oluyor kaslar yağa çevrilirmi: Vücutta bulunan yağ tabakaları düzenli bir beslenme proğramı ile birlikte uygulanan egzersizlerle yağların yakılarak yerlerini kasların alması sağlanabilir. Ancak kas yapmak öyle sanıldığı kadar bir kaç egzersiz proğramını üç beş gün uygulayarak yapılacak iş olmadığını herkes bilmelidir. Kaslardan bahsedildiğinde özelleklikle vücut geliştirme sprou ile uğraşanlar akla geliyor.

    Definasyon yapanlar uzun zamanlar düzenli ve ağır egzersizlerle birlikte beslenme proğramları uygulayarak bu hale gelebiliyorlar. Yağ tabakası azalmaya başladıkça kilo kaybı oluşur kimi insanlar kilolu oldukları halde vücutlarındaki yağ tabakası diğerlerine göre daha azdır. Kaslı insanlar boy ve kilo oranları ile kilolu insanlara benzeyebilir ancak onların kiloları yağlardan değil kaslardan oluştuğundan sağlık açısından sorun oluşmayacaktır.

    Kiloları kasa çevirmek adına bilinçsizce diyet proğramları uygulanmamalı uzmanlar eşliğinde belirli egzersiz ve beslenme proğramı uygulayarak bu işe başlanmalıdır.

#05.01.2011 01:27 0 0 0