MALZEMELER
1 Ad.Tavuk Göğsü
½ Demet Maydanoz
2 Bardak İnce Bulgur
3 Bardak Tavuk Suyu
2 Kaşık Tereyağı
1 Limon
Kimyon-Kırmızbiber-Karabiber

YAPILIŞI
Tavuk göğsünü 3 bardak su ile haşlayıp blenderdan geçirin. Maydanozu ince kıyın. Bulgurun üzerine tavuk suyunu döküp, 20 dakika bekletin. İçine maydanoz, kimyon, tuz, limon suyu ve tavuk etini didikleyip 15 dakika yoğurun. Hamurdan küçük köfteler hazırlayın. Tavada zeytinyağını kırmızıbiberle kızdırın. Köftelerin üzerine gezdirerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 536
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 03.06.2006 00:52
Ellerine Saglik
menekşe çiçeği Tarih: 31.05.2006 09:00
Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım :3: