MALZEMELER
8 Dilim Tavuk Jambon
1 Kutu Labne Peyniri
½ Demet Maydanoz
½ Demet Dereotu
Tuz-Karabiber

YAPILIŞI
Maydanozu ve dereotunu ince kıyın. Labne peynirine ilave ederek karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyin. Jambon dilimlerini ikiye bölün, her parçanın içine bu harçtan koyarak rulo yapın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Jambonlu ruloları, mayonezle karıştırılmış, haşlanmış sebze ile birlikte servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 465
favori
like
share
SquadroN Tarih: 31.07.2008 15:02
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 18:53
paylaşım için thanks
BoardBeLasi Tarih: 03.06.2006 00:03
Ellerine Saglik