BiLmesende Sanadir Bu Ask

Son güncelleme: 01.06.2006 19:16
Ice Ice foto
  • Neden merhem degil ki hicbir sey sensizlige.. Neden bu kadar acitiyor canimi yoklugun.. Ne cok özledim gelmeni , gitmeni , sevmeni.. Ne cok özledim seninle dolu günleri.. Ne cok canimi acitti yoklugun bir bilsen.. Sensizlikle olusan yaralarima kimse ilac olamadi.. Kimse onaramadi , saramadi yaralarimi senden sonra..

    Meger ne cok sevmisim ben seni.. Meger ne kadar mutluymusum seninleyken.. Neden senin yoklugunda anladim bunlari.. Neden bilemedim kiymetini varliginda ki gülüslerimin.. Neden önemsemedim seninle dolu saatlerimi..Neden seni cok sevdigimi yeterince söyleyemedim sana..

    Duymasanda söyleyeceklerimi her gece uyumadan önce seni sevdigimi haykiriyorum yildizlara, tanidik tanimadik herkese senden bahsediyorum..Hediye ettigin cakmagi hic cikarmadim cebimden.. Resmine bakmadan uyumadim hic..

    Bütün telefon konusmalarimizi kaydetmistim, gülmüstün bana delisin sen demistin.. Simdi düsünüyorumda onlarda olmasaydi. Resmin , sesin olmasaydi ne yapardim ben.. Sarkilara küskünüm , hic biri sesinden daha güzel degil ki.. Canim deyisin kadar titretmiyor ki icimi..

    Sevgilim , canim , bitanem bilmesende sen , bu sehir dar geliyor bana.. Sigamiyorum kabuguma.. Sen yoksun ya yanimda , sen yoksun ya artik hayatimda , hicbir seyin anlami yok artik.. Varsin günlerden aski , saatlerden mutlugu göstersin zaman.. Sen yoksun ki yanimda baharinda benim icin bir anlami olsun.. Sen yoksunki agaclar ciceklerini bize acsin , bize koksun bir tek güller..Sen yoksun ki gamzelerim can bulsun yüzümde..

    Gidisinin yildönümü bugün.. Gülüslerime veda edeli epey zaman gecmis..Gamzelerim ölmüs , ciceklerim kokmuyor.. Yinede üzülme sen askim hic üzülme.. Varsin unutsun gönlüm umut etmeyi , sevmeyi sevilmeyi..

    Sevdigim , her seyim sen , mutlu olda kiminle olursan ol.. Varsin yoklugunun sancisi sarsin bütün vücudumu.. Aldirma sen bana , gülüslerin yeter bana.. ßilsemde ben gülderemiyorum seni , Seni güldürende SAGOLSUN ASKIM..

    Yazar : Asigin ßiri Yazmis Iste.. ;-)
#27.05.2006 16:28 0 0 0
  • Gidisinin yildönümü bugün.. Gülüslerime veda edeli epey zaman gecmis..Gamzelerim ölmüs , ciceklerim kokmuyor.. Yinede üzülme sen askim hic üzülme.. Varsin unutsun gönlüm umut etmeyi , sevmeyi sevilmeyi..

    insan kötü anılarını unutamıo de mi

    yüreğine sağlık arkadaşım çok güzel
#27.05.2006 21:07 0 0 0
  • Tşkler emeğine SAĞLik...
#31.05.2006 22:48 0 0 0
  • Paylaşımına ve Emeğine Teşekkürler İce.
#01.06.2006 19:16 0 0 0