Hayatım Dizi

Son güncelleme: 20.01.2011 13:06
  • Hayatım Dizi - Hayatım Dizi Başvuru - Hayatım Dizi Başvuru Formu - Hayatım Dizi Hakkında - Hayatım Dizi Ne Zaman Başlıyor - Hayatım Dizi Video - Hayatım Dizi Hakkında Bilgi - Hayatım Dizi Hangi Kanalda - Hayatım Dizi Star Tv - Hayatım Dizi Sunucusu - Hayatım Dizi Juri - Hayatım Dizi izLe




    noimage


    noimage



    Hayatım Dizi Hayatım Dizi Star'da Başlıyor!

    Kendinizi Test Etmek İçin Resme Tıklayın...
    noimage


    noimage
    Star TV ekranlarında Ufuk Özkan'ın sunuculuğunu yaptığı yepyeni ve iddialı bir yarışma başlıyor: HAYATIM DİZİ.


    Kaynanalar, Dallas, Kara Şimşek, Bizimkiler, Cosby Ailesi, Perihan Abla, Altın Kızlar, Süper Baba, Asmalı Konak, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, Ezel, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Behzat Ç. ve diğerleri...

    Türk televizyonlarında yayınlanan ve milyonların gönlünde taht kuran diziler ve dizi yıldızları ile ilgili sorulacak 10 soruya doğru yanıt vererek 500 Bin TL'lik büyük ödülü kazanmak mümkün.

    Dizi setlerine yapılacak canlı bağlantılarla sevilen dizi yıldızlarının da soru soracağı Hayatım Dizi yarışmasına nasıl katılacaksınız?

    İster anne babanızla, ister eşiniz ve çocuğunuzla, ister büyükanne ve büyükbabanızla, isterseniz kuzen ve yeğenlerinizle Yapmanız gereken, aile üyelerinizden dizi meraklısı 3 kişiyle aşağıdaki formu doldurup bize göndermek.

    Başvurmak için TIKLAYIN!




    Hayatım Dizi Tanıtım 1 TıkLa İzLe

    Hayatım Dizi Tanıtım 2 TıkLa İzLe

    Hayatım Dizi Tanıtım 3 TıkLa İzLe

    YAKINDA

    ZamanLa GünceLLeneceK...
#20.01.2011 13:06 0 0 0