Böğürtlenli Şeftali

Son güncelleme: 04.07.2009 05:39
  • Malzemeler

    1 Adet şeftali (ikiye bölünmüş, kabukları soyulmuş ve hafif pişirilmiş)
    ½ Fincan böğürtlen (dondurulmuş)
    1 Talı kaşığı vanilya özü (yada tozu)
    ½ fincan su
    1 Çorba kaşığı kalorisiz şeker
    2-3 adet taze nane yaprağı

    Yapılışı :
    Bir tencerenin içerisinde böğürtlenleri şeftali hariç diğer malzemeler ile pişirin
    Daha sonra blender'dan geçirin
    Şeftali dilimlerini servis tabağına alın
    Üzerine böğürtlenli sos dökün
    Buzdolabında iyice soğuttuktan sonra taze nane yaprakları ile süsleyerek
    servis yapın.
#31.05.2006 00:26 0 0 0
  • eLine SaGLıK
#15.06.2006 11:42 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#22.06.2006 15:53 0 0 0
  • Ellerinize sağlık teşekkürler.
#04.07.2009 05:39 0 0 0