Çalışan kadının saçı özen ister

Son güncelleme: 03.06.2006 10:01
  • Çalışıyorsunuz, sabah kalktınız, saçlarınız yağlanmış veya bir türlü şekle girmiyor... Şampuan, nemlendirici, fön derken, sabahları saçınızı yıkamak için 45 dakikayı gözden çıkartmalısınız. Bu arada, saç yıkandıktan 1 gün sonra daha güzel görünür. Görünmüyor mu? O zaman size saçınızın güzel görünmesi için başvurabileceğiniz bazı öneriler vermek istiyorum...

    Fönle işi kurtarın
    * Saçınızı daha dün sabah yıkamanıza rağmen sigara ve yemek kokuları üzerine yapışıp kaldı. Merak etmeyin, sizi şampuanlama derdinden kurtaracak çok özel ürünler var. Ayrıca kendiniz de saçınızın sadece görünen kısımlarını ve kaküllerinizi yıkayıp kurutursanız, olduğundan çok daha temiz görüneceklerdir.

    * Haftada en az 2 kez kuaförde fön çektirin, bu işlem çalışan kadınlar için tam bir kurtarıcıdır. Bu şekilde, saçlarınızın kirlenme süresine bağlı olarak, en az 2 gün boyunca stres yaşamadan evden gönül rahatlığıyla çıkabilirsiniz.

    * Saçlarınız elektrikleniyorsa ve dalgalarınız bozuk bir hal almışsa, görünen bölümlerine bir spreyle su sıkın, sonra da kıvırıp tokayla tutturun. Evden çıkmak üzereyken açın, buklelerinizin daha düzgün olacaktır. At kuyruğu yapabilirsiniz

    * Kuaföre gidemediniz. Evde saçlarınıza fön çekmekle uğraşacak vaktiniz de yok! Nemlendirici özelliğine sahip durulanmayan bir ürün sürdükten sonra, saçlarınızı sıkı bir topuz yapın. Evden çıkacağınız sırada açın ve elinizle düzeltin.

    * Arada bir saçınızı ayırdığınız yönü değiştirin. Bu, saçınızın daha hacimli ve dolgun görünmesini sağlar.

    * Saçınızı bir toka yardımıyla sıkı bir şekilde at kuyruğu yapabilirsiniz. Evden aniden çıkacak bile olsanız, saçınız hazır durumdadır. At kuyruğunun gücünü küçümsemeyin. Sezona uygun olarak hafif dağınık veya saçınızı arkadan, tam ortadan toplayıp, üst kısmını biraz gevşek bıraktığınız modelle çok rahat edebilirsiniz.
#02.06.2006 18:25 0 0 0
  • saçlar benim içinde büyük problem hem yaz hemde toz içinde çalışıyo olmam hergün saçlarımı yıkamama neden oluo gerçi bazen ona vaktim olmuo ama.


    saçımı haftada bir kez fönlüorum onun dışında benim için en kolay yöntem saçımı yıkar yıkamaz hemen jölelemek oluyo. hem güzel hem kolay bir yöntem
#03.06.2006 10:01 0 0 0