Malzemeler
500 gr pancar
1 su bardağı krema
1 adet marul
5 yemek kaşığı sirke
3 diş sarmısak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limon
Tuz
Şeker
Yapılışı
Pancarları yıkayıp, kabuklarını soyun. Tencereye pancarla birlikte 1 litre su, tuz, şeker, 4 yemek kaşığı sirke ve kimyon ilave edin. Pancarları 30 dakika haşlayın. Diğer tarafta marulu yıkayın ve yapraklarını ince ince doğrayın. Küçük bir kasede, havanda tuzla ezilen sarmısak, 1 yemek kaşığı sirke, zeytinyağı, limon suyu ve tuzu çırpıp, çiğ krema ile karıştırın. Haşlanmış pancarı halka halka doğrayın ve marulun üzerine dizin. Kaşıkla üzerine çiğ kremalı sostan gezdirdikten sonra salatanızı servis edebilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 684
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 17:46
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 00:18
Paylasim icin tskler
refik Tarih: 22.06.2006 10:54
paylayımların için teşekkürler
demet Tarih: 08.06.2006 11:23
ellerine sağlık, teşekkürler