MALZEMELER
1 kg toz şeker
300 gr tereyağı
½ kg buğday nişastası
½ su bardağı üzüm pekmezi
1 su bardağı ceviz içi
4 ½ su bardağı su

HAZIRLANIŞI
Nişastayı soğuk suda eritin ve bir kaba alın. Üzerine kızgın tereyağı dökün. Sararana kadar da kavurun. Başka bir tencerede suyu kaynatın, içine pekmez, şeker ve kavrulan nişastayı ekleyin. Sürekli karıştırın, göz göz olunca içine iri dövülen cevizleri atın. Servis tabağına alın ve cevizle süsleyin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 491
favori
like
share
DİDEM Tarih: 29.09.2006 00:54
tarifleriniz için teşekkürler :2:
unique Tarih: 21.09.2006 09:41
eline emeine saglik...
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 15:42
Ellerine Saglik :43:
refik Tarih: 14.06.2006 11:14
teşekkürler güzel ve ilğinç tarifleriniz için
ozlems_o Tarih: 07.06.2006 17:52
:78: su perisi sendeki tarifler hem pratik hem güzel yaa
ellerine sağlık