MALZEMELER
1 kg toz şeker
300 gr tereyağı
½ kg buğday nişastası
½ su bardağı üzüm pekmezi
1 su bardağı ceviz içi
4 ½ su bardağı su

HAZIRLANIŞI
Nişastayı soğuk suda eritin ve bir kaba alın. Üzerine kızgın tereyağı dökün. Sararana kadar da kavurun. Başka bir tencerede suyu kaynatın, içine pekmez, şeker ve kavrulan nişastayı ekleyin. Sürekli karıştırın, göz göz olunca içine iri dövülen cevizleri atın. Servis tabağına alın ve cevizle süsleyin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 473
favori
like
share
DİDEM Tarih: 29.09.2006 01:54
tarifleriniz için teşekkürler :2:
unique Tarih: 21.09.2006 10:41
eline emeine saglik...
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 16:42
Ellerine Saglik :43:
refik Tarih: 14.06.2006 12:14
teşekkürler güzel ve ilğinç tarifleriniz için
ozlems_o Tarih: 07.06.2006 18:52
:78: su perisi sendeki tarifler hem pratik hem güzel yaa
ellerine sağlık