Malzemeler

]25 gr ketcap
1 çorba kaşığı şekerr
1 çorba kaşığı pekmez
2 çorba kaşığı rende soğan
2 çorba kaşığı Worcester sos
2 çorba kaşığı Chili powder
1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
½ tatlı kaşığı karabiber
½ çay kaşığı zencefil
1 tatlı kaşığı hardal tozu
arzuya göre acı pul biber
Sos koyu ise elma sirkesi
Yapılışı

Et, tavuk veya sosis
ızgara yaparken
üzerine sürmek için sos

Malzemeleri iyice karıştırın. Önceden hazırlayıp, buzdolabında muhafaza edin. Ara ara ızgara yapılan et üzerine pişene kadar fırça ile sürün.
Izgara ete ve tavuğa çok özel bir lezzet verir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 803
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:06
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 15:07
ellere emeklere saglik...
DİDEM Tarih: 19.09.2006 01:30
Ellerine Saglik
clark Tarih: 16.07.2006 19:21
ELLERINE SAGOLSUN
:89:
sakin75 Tarih: 03.07.2006 12:19
elllerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:10
Ellerine Saglik
ozgee116 Tarih: 21.06.2006 17:39
teşekkür ederim
zto Tarih: 16.06.2006 20:30
teşekkürler eline sağlık
refik Tarih: 09.06.2006 12:15
teşekkürler superısı eline sağlık