Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Çerkezköy Tekirdağ

Son güncelleme: 13.02.2011 19:43
  • Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Hakkında - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Tanıtımı - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Resimlerinoimage

    Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur.

    Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY
    Adı: RAİF DİNÇKÖK İLKÖĞRETİM OKULU
    Adresi: YILDIRIM BAYEZIT MAH. BARBAROS CAD.NO:72

    Telefon Numarası: 2827266033
    Faks Numarası: 2827263392

    Tarihçe

    Okulumuzun yapımına Ak-Kök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Raif DİNÇKÖK tarafından Tekirdağ Valiliği ile varılan protokol gereği 10.108 m2 alan üzerine, 17.07.1987 yılında başlanmıştır. 01.09.1988 yılında teslim alınan bina, 1988-1989 öğretim yılında 11 derslik, 3 idare odası, 1 çok amaçlı salon, 1 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 araç odası ve iki katlı olarak eğitim ve öğretime açılmıştır.

    15.06.1998 tarihinde hayırsever iş adamının varisleri tarafından ek bina yapımına başlanmış, 12.09.1998 tarihinde 15 derslik 3 idare odası, 1 iş eğitimi atelyesi olarak üç ay gibi kısa bir sürede bitirilmiş, 1998-1999 öğretim yılında eğitim ve öğretime açılmıştır.

    VİZYONUMUZ



    Okulumuzda bilgiyi ezberleyen değil, bilgiye ulaşabilen, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirmek temel hedef kabul edilir.

    Okulumuzda öğrencilerimizin eğitim ihtiyaçlarına cevap verecek ve onlara katılımı arttıracak şekilde uygun öğretim stratejileri ve metotları uygulanır.

    Sınıflar ve laboratuarlar öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımı için gerekli olan nitelikli donanıma ve ekipmana sahiptir.

    Okul toplumunu oluşturan her birey, isteklerinin ve önerilerinin dikkate alınacağını, eğitsel ihtiyaçlarının karşılanacağını bilir.
    Velilerimiz okul toplumunun vazgeçilmez birer bireyi olduklarını bilirler.

    HEDEFLİYORUZ Kİ...

    Her öğrencimiz teknolojinin, gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmede bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin.

    HEDEFLİYORUZ Kİ...

    Sorumluluklarının bilincini yerine getiren bireyler, okul yararına yaptıkları çalışmaların okul toplumu tarafından desteklendiğini bilsin.

    HEDEFLİYORUZ Kİ...

    Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olsun.

    HEDEFLİYORUZ Kİ...

    Okul toplumunu oluşturan her birey hedeflerinin ve isteklerinin dikkate alınacağını, eğitsel ihtiyaçlarının karşılanacağını bilsin.

    HEDEFLİYORUZ Kİ...
    Okulumuz bulunduğu çevrede örnek ve aranan okul olsun.


    MİSYONUMUZ


    Biz bir ilköğretim okuluyuz.
    Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanısıra kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi seven, ahlaki değerlere saygılı, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, birey olarak kendine yetebilecek şekilde yetiştirilmelerini sağlamak için varız.
    Çocuk; gelecektir, güvendir.

    noimage


    Detaylı Bilgi için Tıklayınız

    webrehberi.biz
#13.02.2011 19:43 0 0 0