Romantik gelinler

Son güncelleme: 17.06.2006 12:55
  • Düğün mevsimi kapıda. Gelinlik seçme telaşı başladı bile. Düğün hazırlığındaki gelin adaylarının işini kolaylaştırmak için ünlü markaların koleksiyonlarına yer verdik. Bu sezonun modelleriyle ilgili birkaç ipucu vermek gerekirse... Dantel çok gözde. Modellerin çoğu straplez. İpek, saten, tül ve işlemeler yine moda. Gelinlikler nostaljik bir görüntüye sahip olacak. Sezonun öne çıkan detaylarından biri de dore. Ayakkabıdan eldivene Vakko Wedding'de markanın kendi tasarımları dışında dünyaca ünlü markalar da satılıyor: Valentino, Elie by Elie

    Saab, Vera Wang, Emanuel Ungaro... Ayrıca Vakko'da gelinliğin yanı sıra eldivenden çantaya, ayakkabıdan aksesuara pek çok seçenek var.

    Kırık beyaz renk ağırlıkta

    Akay Maison de Couture koleksiyonunda ipek kumaşlara ağırlık verilmiş. 60 ayrı modelde hazırlanan gelinliklere kırık beyaz tonlar hakim. Koleksiyonda Dorenin de kullanıldığı modeller var. İşlemeler, kristaller ve danteller öne çıkan detaylardan. Gelinlik modelinize uygun olarak hazırlanan duvaklar, el çantaları ve baş aksesuarları ile o geceki şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

    Sade ve ucuz model arayanlara

    Roman gelinlik koleksiyonuna sahip olmasa da daha ucuz ve sade bir model arayanlar için alternatif olabilir. Hem kırışık kumaş kullanılarak hazırlanan bu elbisenin ütüleme derdi de yok. Gelinliğinize uyan beyaz çiçekli küpe ve bilezikleri yine markanın mağazalarında bulabilirsiniz.

    Smokinler parlak kumaştan

    Damatlar gelinler gibi saç, makyaj, gelin çiçeği gibi detaylarla ilgilenmiyorlar. Sadece smokin mi yoksa takım elbise mi giyeceklerine karar vermeleri gerekiyor. Damat Deluxe koleksiyonunda parlak kumaştan smokinler, kruvaze yelekler, Ata yaka gömlekler ve farklı takımlar bulunuyor. Beymen ve Vakko'nun erkek koleksiyonundaki modeller de seçiminizi kolaylaştırabilir.

    Evlilik listesinde balayı var

    Evlenecek çiftlerin zevklerine ve yeni evlerine uygun hediyeleri seçmek hele de ihtiyacı olanları bulmak oldukça zor. Beymen'in evlilik hazırlıkları yapanlara özel servisi Beymen White işinizi kolaylaştırıyor. Hizmetten yararlanmak isteyen çiftler Beymen Home'un seçenekleri arasından bir evlilik listesi oluşturuyor. Size de bütçenize uygun olanı seçmek kalıyor. Servisin sunduğu alternatif hediyeler arasında balayı da var spa masajı da.

    "Kuyruksuz gelinlik düşünemem"
    Yıldırım Mayruk

    Organze, tül ve satenden yapılan, üstü straplez ve büyük etekli modelleri öneriyorum. Dantelin geri dönüşü gelinliklerde de yerini buldu. Gelinler bu sezon nostaljik görüntüye sahip olacak. Koleksiyonumda duvakları uzun tutarım. Kuyruksuz bir gelinlik düşünemem. Bana kalırsa gelinlik rengi kar beyazdır. Ama bu renkten sıkılanlar dore dokumalı satenlerle hazırlanan tasarımları tercih edebilir. Düğünün ev sahipleri için koleksiyonumda organze, dantel, saten, taftaya yer verdim. Renkler ise kırmızı, siyah, lacivert ve pastel tonlarda.

    "Dantel çok gözde"
    Vural Gökçaylı

    Bu yıl gelinliklerde eskiyi hatırlatan, romantik modeller moda. Yakında gerçekleştireceğim defilem için romantik havayı organze, tül ve kristal işlemelerle yakaladım. Renkte kar beyazından şaşmamalı. Dantel çok gözde. Gelinin ve damadın aile fertlerinin renk kompozisyonlarına uymasına dikkat etmek gerekir. İki kayınvalidenin, gelinin kardeşlerinin tonlarının uyumlu olması önemli. Abiye kıyafetlerinden kumaş olarak ipek veya şifon seçilebilir. İpek üzerine yapılan işlemeler sezonun en önemli detaylarından biri.

    "İpek şifon iyi bir tercih"
    Alev Ciliv

    Bu sezon şifonların yanı sıra saten çok moda, danteller ön planda. Gelinler kadar yakınları da elbise seçiminde özenli olmalı. Benim tavsiyem tüm davetlilerin kendi stillerine uygun tarz ve renkleri tercih etmeleri. Gelinin ailesi gelinlik modelinin tarzına uygun giyinebilir. Ancak nedime konseptine uymak için farklı tipteki genç kızların aynı giyinmesi hoş değil.

    Yaz düğünlerinde daha tiril tiril kumaşlar seçilmeli. Terleteceği için sentetiklerden veya kolay buruşup kat izi yapan ipeklerden uzak durulmalı. Floş, viskon ve ipek şifonlar uygun tercih olabilir.
#09.06.2006 06:33 0 0 0
  • çok güzel walla teşekkürler cadıkız
#13.06.2006 17:10 0 0 0
  • bu bilgiler için ben geç kaldım galiba cadıkız
#16.06.2006 15:55 0 0 0
  • paylasimin icin tesekkü ederiz cadikiz...insallah dügünlerimizde görüsürüz
#16.06.2006 16:08 0 0 0
  • Emegine Saglik...
#17.06.2006 12:55 0 0 0