ABANUŞ

Son güncelleme: 03.07.2006 11:52
  • MALZEME:

    Patlıcan 4 adet
    Kuşbaşı et 200 gr.
    Sivri biber 2-3 adet
    Tereyağı 2 çorba kaşığı
    Domates 3 adet
    Sarmısak 3-4 diş

    YAPILIŞI:
    Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarmısakları dövün. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 200 gr. Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında suyunu çekene dek kavurun. Patlıcanlı karışımın üzerinde servis yapın.
#11.06.2006 13:58 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler emeğinize sağlık
#16.06.2006 08:40 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 15:12 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 11:52 0 0 0