MALZEME:

Patlıcan 4 adet
Kuşbaşı et 200 gr.
Sivri biber 2-3 adet
Tereyağı 2 çorba kaşığı
Domates 3 adet
Sarmısak 3-4 diş

YAPILIŞI:
Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarmısakları dövün. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 200 gr. Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında suyunu çekene dek kavurun. Patlıcanlı karışımın üzerinde servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 367
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 12:52
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 16:12
Ellerine Saglik
menekşe çiçeği Tarih: 16.06.2006 09:40
Paylaşımınız için teşekkürler emeğinize sağlık :3: