MALZEME:

Kuzu kuyruğu 1/2 kg
Limon tuzu 1 çay kaşığı
Toz şeker 2 su bardağı
Pembe şerbet boyası 1/2 çay kaşığı (kaşığın burnuyla)
Su 1 su bardağı

YAPILIŞI:
Kuzu kuyruğu ince ince doğranır, eritilir. Süzgeçle kavrulmuş kuyruk alınır. Kalan yağa toz şeker, su, limon tuzu ve pembe şerbet boyası katılır. Reçel kıvamına gelinceye kadar karıştırılarak kaynatılır. Ilıtılır ve ekmek banılarak yenir

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 390
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 16:28
Ellerine Saglik
CADIKIZ Tarih: 14.06.2006 11:32
[COLOR=coral]Ablam bu guzele benziyomu yani simdi bunun tadi olcakmi :20:
refik Tarih: 14.06.2006 10:28
tarifleriniz için teşekkürler SU-PERISI