Ancuez Sosu

Son güncelleme: 22.12.2006 02:15
  • Malzemeler :
    900 ml. beşamel sos
    3-4 çorba kaşığı ançuez esansı (veya 2 çorba kaşığı ançuez ezmesi)
    50 gr. yağ
    100 ml. krema
    taze çekilmiş karabiber
    toz kırmızıbiber
    tuz
    Hazırlanışı :
    Sıcak beşamel sosa ançuez esansını veya ezmesini ekleyip karıştırın. Yağı
    ve kremayı ilave edip, karıştırın. Tuz ve karabiberini kontrol edin. Biraz toz kırmızıbiber katarak sosu tamamlayın. İnce bir süzgeçten geçirip süzün.
#11.06.2006 14:28 0 0 0
  • müthis ben bundan sonra bu sos olmadan yemek yemicem

#11.06.2006 15:00 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler
#12.06.2006 08:37 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 21:13 0 0 0
  • ellerine sağlık
#03.07.2006 10:20 0 0 0
  • ellere emeklere saglik...
#20.09.2006 15:18 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#22.09.2006 23:52 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:15 0 0 0