Malzemeler :
900 ml. beşamel sos
3-4 çorba kaşığı ançuez esansı (veya 2 çorba kaşığı ançuez ezmesi)
50 gr. yağ
100 ml. krema
taze çekilmiş karabiber
toz kırmızıbiber
tuz
Hazırlanışı :
Sıcak beşamel sosa ançuez esansını veya ezmesini ekleyip karıştırın. Yağı
ve kremayı ilave edip, karıştırın. Tuz ve karabiberini kontrol edin. Biraz toz kırmızıbiber katarak sosu tamamlayın. İnce bir süzgeçten geçirip süzün.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 544
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:15
paylasim icin tessekürler
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:52
tarifleriniz için teşekkürler :85:
unique Tarih: 20.09.2006 16:18
ellere emeklere saglik...
sakin75 Tarih: 03.07.2006 11:20
ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:13
Ellerine Saglik
refik Tarih: 12.06.2006 09:37
tariflerin için teşekkürler
zorhan28 Tarih: 11.06.2006 16:00
müthis ben bundan sonra bu sos olmadan yemek yemicem

:85: