Muğla Üniversitesi - Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu

Son güncelleme: 25.02.2011 09:16
  • Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu İletişim - Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu tarihçe - Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu resimleri - Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu - ula ali koçman myo - myo - meslek yüksek okulları
    noimage


    Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 02.05.1994 tarihli kararıyla kurulan Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu, 1994-1995 eğitim-öğretim yılında, Arıcılık ve İklimlendirme-Soğutma Programı olmak üzere iki programla eğitim-öğretime başlamıştır. Yüksekokulumuz 23.05.2000 tarihinde yeni binasına taşınarak program sayısını altıya çıkarmış olup halen faal olan programlarımız aşağıda belirtilmiştir.

    Yüksekokulumuz Muğla merkezine 15 km uzaklıktadır. Muğla merkez ile ulaşım Ula Belediyesi tarafından işletilen otobüslerle sağlanmaktadır. Otobüsler her yarım saatte bir Ula-Muğla, Muğla-Ula arasında hizmet vermektedir.

    Amaç
    Akademik kadrosunun Bilimsel çalışma, araştırma ve yayınları ile eğitim kalitesini dünya standartlarına çıkararak branşlarının gereklerine yönelik bilgi ve beceri ile donatılmış, Atatürk İlkelerine, Türk toplumunun değerlerine, evrensel insanlık ilkelerine saygılı öğrenciler yetiştirmek.


    Programlar
    Arıcılık Programı, Elektrik Programı, Elektrik Programı (İ.Ö.), İklimlendirme Soğutma Teknolojisi Programı, İklimlendirme-Soğutma Programı (İ.Ö.), Mantarcılık Programı, Muhasebe Programı, Muhasebe Programı (İ.Ö.), Yapı Tesisat Teknolojisi Programı, Yapı Tesisat Teknolojisi Programı (İ.Ö.)

    Yabancı Dil Hazırlık
    Okulumuzdaki programlarda Yabancı Dil Hazırlık Programı zorunluluğu yoktur.

    İletişim

    Muğla Üniversitesi
    Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu
    48640 ULA / MUĞLA

    http://www.ula.mu.edu.tr/
#25.02.2011 09:16 0 0 0