Malzemeler

1 limon
2 fincan şeker
300 gr çilek
yapılışı

Çileği ayıklayıp yıkayın ve mikserle ezerek püre yapın. İçine şeker ve isterseniz bir limonun suyu koyup karıştırın. Kıvamını su ile ayarlayabilirsiniz(katılığı koyu çorba gibi olmalıdır). Çilek kulisini bazı pastaların ve tatlıların yanında sos olarak verebilirsiniz. Ayrıca aynı hazırlama tekniğini kullanarak birçok meyveden buna benzer soslar elde edebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1923
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:14
paylasim icin tessekürler
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:52
tarifleriniz için teşekkürler :85:
unique Tarih: 20.09.2006 16:13
ellere emeklere saglik...
sakin75 Tarih: 03.07.2006 12:18
teşekkürler
sakin75 Tarih: 03.07.2006 11:21
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:12
Ellerine Saglik
refik Tarih: 16.06.2006 09:49
paylaşımların için teşekkürler eline sağlık
adsiz Tarih: 16.06.2006 02:31
ellerine saglik arkadasim tam yaz icin ideal