Jun'a bir talip daha, Brezilyalı işi yattı

Son güncelleme: 16.06.2006 20:19
  • Trabzonspor'da gözden çıkarılan Tomas Jun'un taliplileri artıyor. Bordo-Mavili takım uzun süredir peşinden koştuğu Brezilyalı yıldız işi yatıyor. İşte ayrıntılar...

    Trabzonspor'da gözden çıkarılan Tomas Jun'un taliplileri artıyor.
    Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Alman kulüplerinin yanı sıra, bugün bir Hollanda Kulübü'nün futbolcuya menajer aracılığıyla talip olduğunu söyledi.

    Hollanda takımının Trabzonspor'dan teklif istediğini ifade eden Sayitoğlu, ''Jun konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hollanda takımının ciddi bir isteği var. Bu konuda değerlendirme yaparak, yabancı kontenjanını kısa sürede açmak istiyoruz'' dedi.

    RİCHARDİNHO, OLMUYOR...
    Trabzonspor'da yabancı oyuncu transferinde adı geçen Brezilya milli takımı oyuncusu Ricardinho'nun transferinin gerçekleşmesinin çok zor olduğu bildirildi.

    Richardinho'nun transfer maliyetinin çok yüksek olduğu ve bunun da kulübün verebileceği paranın çok üzerinde olduğu kaydedildi. Bordo-mavili kulübün gündeminde Hertha Berlinli Marcelinho ile Brezilya'nın Juventude takımında oynayan Renan Silva'nın bulunduğu öğrenildi.
#16.06.2006 15:51 0 0 0
  • $a$ardim zaten olsaydi
#16.06.2006 20:19 0 0 0