5 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
3 adet orta boy temizlenmiş enginar (tavla zarı büyüklüğünde küp küp doğranmış)
1 adet orta boy kuru soğan (küp küp doğranmış)
2 diş sarmısak
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
1 çay bardağı ince kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Yarım su bardağı rende parmesan peyniri
TARİF
Ufak tencere ya da tavada yağı kızdırıp, soğan ve sarımsakları ekleyip, 2 dakika kadar kavuralım. Üzerine çok ufak küp doğranmış enginarları ekleyip, 7-8 dakika kadar kavuralım. Eğer enginarlar pişmemişse 1 kahve fincanı süt ekleyip, enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirelim. En sonunda ceviz ve maydanozu ekleyip, şöyle 1 dakika kadar çevirelim. Ocaktan alıp tuz ve karabiberini ekleyip, süzülen makarnayla karıştıralım. Rende peynirini de en son ilave edip, servise sunalım.