MALZEMESİ

5 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
3 adet orta boy temizlenmiş enginar (tavla zarı büyüklüğünde küp küp doğranmış)
1 adet orta boy kuru soğan (küp küp doğranmış)
2 diş sarmısak
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
1 çay bardağı ince kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Yarım su bardağı rende parmesan peyniri

TARİF
Ufak tencere ya da tavada yağı kızdırıp, soğan ve sarımsakları ekleyip, 2 dakika kadar kavuralım. Üzerine çok ufak küp doğranmış enginarları ekleyip, 7-8 dakika kadar kavuralım. Eğer enginarlar pişmemişse 1 kahve fincanı süt ekleyip, enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirelim. En sonunda ceviz ve maydanozu ekleyip, şöyle 1 dakika kadar çevirelim. Ocaktan alıp tuz ve karabiberini ekleyip, süzülen makarnayla karıştıralım. Rende peynirini de en son ilave edip, servise sunalım.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 522
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:05
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 15:03
ellere sagik...
DİDEM Tarih: 19.09.2006 01:30
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 12:23
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:07
Ellerine Saglik
refik Tarih: 22.06.2006 10:11
tarifleriniz için teşekkürler