Hindili Sandoviç

Son güncelleme: 24.06.2006 11:33
  • Malzemeler

    2 Adet light kepekli ekmek
    50 Gr haşlanmış hindi eti (göğüs)
    1 Çay kaşığı light tereyağ
    1 Adet kıvırcık yaprağı
    Tuz
    Karabiber

    Yapılışı :

    Bir çay kaşığı tereyağını ekmeklerin üzerine sürün
    Bir dilim ekmeğin üzerine kıvırcık yaprağını koyun
    Parçalanmış hindi etini üzerine ekleyin
    Tuz, k.biber serpin
    Diğer ekmek dlimini üzerine kapatın
    Servis yapın
#20.06.2006 15:27 0 0 0
  • sagol ellerine saglik deneyelim 'bi
#20.06.2006 15:31 0 0 0
  • ellerine saglik
#22.06.2006 15:44 0 0 0
  • cok hafif cok enfes...
    tskrler
#24.06.2006 11:33 0 0 0