Malzemeler :
1 dilim bayat ekmek içi
1 adet küçük soğan
1 adet yumurtanın akı
300 gr. yağsız kıyma
1/2 demet maydanoz
100 gr. dil peyniri
1 adet orta boy domates
1 adet konserve enginar göbeği
Yeteri kadar tuz. karabiber ve kırmızı biber
Yeteri kadar margarin

Hazırlanışı :
Ekmek içi, soğan, yumurta akı, kıyma, maydanoz ve baharatı; mutfak robotunda hem kıyıp hem karıştırın.

Yağlanmış fırın tepsisi üzerinde bu köfte hamuruna iki küçük tart kabı biçimi verin. Üzerlerine sırasıyla dilimlenmiş domates, iri küpler halinde doğranmış peynir ve dörde bölünmüş enginarları koyun.

Fındık büyüklüğünde Luna Margarin serpiştirin. Tuz, biber ve fesleğenle çeşnileyerek 220 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.


Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 399
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 02.07.2006 00:34
Ellerine Saglik
casper Tarih: 22.06.2006 20:14
enginarı ve pizzayı ayrı ayrı severim ama bir arada hiç denemedim, :20:
teşekkürler
bekir_50 Tarih: 20.06.2006 16:32
sagol ellerine saglik,