Malzemeler:


200 gr brokoli
200 gr brüksellahana
2 havuç
2 patates
5 diş sarımsak
Yarım demet dereotu
4-5 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
* Brokoliyi çiçek çiçek ayırın. Brüksellahanalarını temizleyin. Havuçları temizleyip ince çubuklar halinde doğrayın. Patatesleri soyup parmak kalınlığında doğrayın. Hazırladığınız sebzeleri ayrı ayrı haşlayıp süzün veya buharda pişirin.

* Sarımsakları soyup ezin ve zeytinyağında sote edin. Hazırladığınız sebzeleri sırasıyla patates, havuç, brokoli ve brüksel lahanası şeklinde ekleyip 2 dakika kadar kavurun. Tuz ve karabiber serpin. Dereotunu temizleyip kıyın ve üzerine serpin. Sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 662
favori
like
share
refik Tarih: 28.09.2006 10:37
güzel tarifleriniz için ellerinize sağlık teşekkürler su perısı
DİDEM Tarih: 28.09.2006 01:04
ellerine sağlık teşekkürler.
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 22:50
Ellerine Saglik