Sarımsaklı sebze sote

Son güncelleme: 28.09.2006 09:37
  • Malzemeler:


    200 gr brokoli
    200 gr brüksellahana
    2 havuç
    2 patates
    5 diş sarımsak
    Yarım demet dereotu
    4-5 çorba kaşığı zeytinyağı
    Tuz, karabiber
    Hazırlanışı:
    * Brokoliyi çiçek çiçek ayırın. Brüksellahanalarını temizleyin. Havuçları temizleyip ince çubuklar halinde doğrayın. Patatesleri soyup parmak kalınlığında doğrayın. Hazırladığınız sebzeleri ayrı ayrı haşlayıp süzün veya buharda pişirin.

    * Sarımsakları soyup ezin ve zeytinyağında sote edin. Hazırladığınız sebzeleri sırasıyla patates, havuç, brokoli ve brüksel lahanası şeklinde ekleyip 2 dakika kadar kavurun. Tuz ve karabiber serpin. Dereotunu temizleyip kıyın ve üzerine serpin. Sıcak olarak servis yapın.
#20.06.2006 15:43 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.08.2006 21:50 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkürler.
#28.09.2006 00:04 0 0 0
  • güzel tarifleriniz için ellerinize sağlık teşekkürler su perısı
#28.09.2006 09:37 0 0 0