MALZEME:

Yumurta 2 Adet

YAPILIŞI:
Yumurta sarıları, tuz, limon suyu ve yeteri kadar zeytinyağıyla bir mayonez hazırlanır. Mayonez hazır olunca buna küçük karelere kesilmiş biberler, havyar ve kıyılmış maydanozkatılır. Karıştırılır ve yemek reçetelerine uygun biçimde kullanılmaya hazır bir duruma getirilmiş olur. Bu sos genellikle haşlanmış ve soğuk balık yemeklerinde kullanılır.

Etiketler:
Beğeniler: 2
Favoriler: 2
İzlenmeler: 464
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:05
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 14:02
ellere emeklere saglik
DİDEM Tarih: 19.09.2006 00:31
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 11:20
çok güzel olmuş
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 21:09
Ellerine Saglik
refik Tarih: 22.06.2006 09:07
taraflerin için teşekkürler