MALZEME:

Yumurta 2 Adet

YAPILIŞI:
Yumurta sarıları, tuz, limon suyu ve yeteri kadar zeytinyağıyla bir mayonez hazırlanır. Mayonez hazır olunca buna küçük karelere kesilmiş biberler, havyar ve kıyılmış maydanozkatılır. Karıştırılır ve yemek reçetelerine uygun biçimde kullanılmaya hazır bir duruma getirilmiş olur. Bu sos genellikle haşlanmış ve soğuk balık yemeklerinde kullanılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 450
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:05
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 15:02
ellere emeklere saglik
DİDEM Tarih: 19.09.2006 01:31
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 12:20
çok güzel olmuş
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:09
Ellerine Saglik
refik Tarih: 22.06.2006 10:07
taraflerin için teşekkürler