Malzeme
1 paket Keşkül
2,5 su bardağı İçim Süt
1 adet elma
1 adet havuç
20 gr. kuş üzümü
30 gr. Margarin
4 dal taze nane
1 adet limon
1 yemek kaşığı Pudra Şekeri

Hazırlanışı

Elma soyularak içi alınır ve üzerine pudra şekeri serpilir. 150 oClik fırında 10 dakika pişirilir.

Keşkül süt ile kaynatılır.

Havuç rendelenip margarin, kuş üzümü ve limon suyu ile sotelenir.

Pişen elmaların içerisine havuç tatlısı, onun üzerine de keşkül konularak nane ile süslenip, servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 478
favori
like
share
DİDEM Tarih: 29.09.2006 00:49
tarifleriniz için teşekkürler :2:
unique Tarih: 21.09.2006 09:44
emegine saglik..
sennur Tarih: 09.07.2006 00:27
bu güzel tarif için teşekkürler superisi
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 15:43
Ellerine Saglik :43:
refik Tarih: 22.06.2006 09:34
emeğine sağlık güzel tarifleriniz için