Malzeme
1 paket Keşkül
2,5 su bardağı İçim Süt
1 adet elma
1 adet havuç
20 gr. kuş üzümü
30 gr. Margarin
4 dal taze nane
1 adet limon
1 yemek kaşığı Pudra Şekeri

Hazırlanışı

Elma soyularak içi alınır ve üzerine pudra şekeri serpilir. 150 oClik fırında 10 dakika pişirilir.

Keşkül süt ile kaynatılır.

Havuç rendelenip margarin, kuş üzümü ve limon suyu ile sotelenir.

Pişen elmaların içerisine havuç tatlısı, onun üzerine de keşkül konularak nane ile süslenip, servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 466
favori
like
share
DİDEM Tarih: 29.09.2006 01:49
tarifleriniz için teşekkürler :2:
unique Tarih: 21.09.2006 10:44
emegine saglik..
sennur Tarih: 09.07.2006 01:27
bu güzel tarif için teşekkürler superisi
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 16:43
Ellerine Saglik :43:
refik Tarih: 22.06.2006 10:34
emeğine sağlık güzel tarifleriniz için