GÜVECTE ET
1 kg. Dana Kusbasi
3-4 Dis Sarimsak
200 gr.Mantar
Milföy Hamuru
Karabiber-Kirmizibiber
Tuz
Kimyon


Dana kusbasini rende sogan , sarimsak , baharat ve tuz ile harmanlayarak karistirin. Üzerine cikacak kadar su ekleyip bir gece buzdolabinda bekletin. Suyu dökün, dogranmis mantar ile eti beraberce düdüklü tencereye alarak yarim saat pisirin. Güveclere paylatirarak, üzerlerini birer milföy hamuru parcasi ile kapatin. 200 derece firinda yarim saat pisirdikten sonra servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3711
favori
like
share
ADALI Tarih: 26.12.2008 19:37
Olan var olmayan var kardeşim ,insanın ağzını neden sulandırıyorsunuz.
selenyum Tarih: 26.12.2008 11:11
[COLOR="Purple"]güzel bi tarife benziyor.teşekkürler
Kafasız Çocuk Tarih: 11.11.2008 23:40
Teşekkürler
nalus Tarih: 11.11.2008 23:37
[COLOR="Pink"]Güveçte pişen her yemek çok lezzetli oluyor, teşekkürler.
refik Tarih: 28.09.2006 10:49
güzel tarifleriniz için teşekkürler
DİDEM Tarih: 28.09.2006 01:04
ellerine sağlık teşekkürler.
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 22:52
Ellerine Saglik
aviatör Tarih: 20.07.2006 14:47
denemek lazım :20:
SU-PERISI Tarih: 23.06.2006 11:30
çok güzel bir tarife benziyor eline saglık