GÜVECTE ET
1 kg. Dana Kusbasi
3-4 Dis Sarimsak
200 gr.Mantar
Milföy Hamuru
Karabiber-Kirmizibiber
Tuz
Kimyon


Dana kusbasini rende sogan , sarimsak , baharat ve tuz ile harmanlayarak karistirin. Üzerine cikacak kadar su ekleyip bir gece buzdolabinda bekletin. Suyu dökün, dogranmis mantar ile eti beraberce düdüklü tencereye alarak yarim saat pisirin. Güveclere paylatirarak, üzerlerini birer milföy hamuru parcasi ile kapatin. 200 derece firinda yarim saat pisirdikten sonra servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 3731
favori
like
share
ADALI Tarih: 26.12.2008 18:37
Olan var olmayan var kardeşim ,insanın ağzını neden sulandırıyorsunuz.
selenyum Tarih: 26.12.2008 10:11
[COLOR="Purple"]güzel bi tarife benziyor.teşekkürler
Kafasız Çocuk Tarih: 11.11.2008 22:40
Teşekkürler
nalus Tarih: 11.11.2008 22:37
[COLOR="Pink"]Güveçte pişen her yemek çok lezzetli oluyor, teşekkürler.
refik Tarih: 28.09.2006 09:49
güzel tarifleriniz için teşekkürler
DİDEM Tarih: 28.09.2006 00:04
ellerine sağlık teşekkürler.
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 21:52
Ellerine Saglik
aviatör Tarih: 20.07.2006 13:47
denemek lazım :20:
SU-PERISI Tarih: 23.06.2006 10:30
çok güzel bir tarife benziyor eline saglık