MALZEMESİ
2 baş rende soğan
3 yemek kaşığı ketçap
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı hardal
Tuz, karabiber (elinizin ucuyla serpiştirin)

YAPILIŞI
Derin ve yayvan bir karıştırma kabına tüm sos malzemelerini koyup, çatalla iyice çırpın.
Kuşbaşı etleri içine atarak, bir gece buzdolabında bekletin.
Ertesi gün şişlere, aralara domates ve biber dilimleri takarak ızgarada veya barbeküde 15-17 dakika kadar çevirerek kızartın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 7804
favori
like
share
BİİLGEEE Tarih: 27.11.2009 00:24
HARİKA OLUYOR GALİBA HEMEN DENEYECEĞİM TEŞEKKÜRLER..
hhadise Tarih: 22.10.2009 10:42
teşekkürler
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:08
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 15:30
ellere saglik...tarif icin tskrler..
DİDEM Tarih: 19.09.2006 01:28
tariflerin için teşekkürler eline saglık
refik Tarih: 04.08.2006 17:30
paylaşımların için teşekkürler SU-PERISI
clark Tarih: 16.07.2006 19:25
tariflerin için teşekkürler
Paylaşımın için ELLERINE SAGOLSUN
:89:
sennur Tarih: 09.07.2006 01:04
çok gerekli bir sos,affınıza sığınarak içine iki kaşıkta zeytinyağı önereceğimşbirazda kekik .tarif için teşekkürler :70:
sakin75 Tarih: 03.07.2006 12:30
teşekkürler