Malzemeler

1 kg kabak
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet orta boy soğan
2 adet domates
nane
dereotu
karabiber
tuz

Yapılışı :

Kabakları soyup küçük küçük doğrayın.
Kalın dipli bir tavada zeytinyağını ısıtıp küp şeklinde doğradığınız soğanları sararıncaya kadar kavurun.
Daha sonra sırasıyla domatesleri ve kabakları ilave edip çok az su ile kendi yağında kalana kadar pişirin.
Nane ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 589
favori
like
share
refik Tarih: 28.09.2006 10:53
tarifleriniz için teşekkürler
DİDEM Tarih: 28.09.2006 01:01
ellerine sağlık teşekkürler. :2:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 23:02
Ellerine Saglik
clark Tarih: 17.07.2006 16:14
Su-peris üsta
GS2004 Tarih: 12.07.2006 21:07
Tesekkürler SU-PERISI cok hos bir tarif