Malzemeler:

- 1/2 su bardağı galeta unu
- 1 yemek kaşığı rende parmesan peyniri
- 2 su bardağı dilimlenmiş sebze (soğan, kabak, tatlı kırmızı biber, mevsimi ise karnıbahar çiçekleri, vb.)
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz, pul biber
- Alüminyum folyo


Yapılışı:

- Fırını 225 derecede ısıtmaya başlayın.
- Bir kasede galeta unu, parmesan, tuz ve pul biberi harmanlayın.
- Başka bir kapta dilimlenmiş sebzelerin üzerine zeytinyağını gezdirip sebzelerin yağla iyice kaplanmasını sağlayın.
- Galeta unlu karışımı sebzelerin üzerine döküp elinizle her taraflarını galeta ununa bulayın.
- fırın tepsisine alüminyum folyoyu serip sebzeleri üst üste gelmeyecek şekilde dizin. 10 dakika ısınmış fırında kızartın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1478
favori
like
share
dior Tarih: 31.05.2009 01:33
:3:
unique Tarih: 21.09.2006 11:52
eline emegine saglik...
sennur Tarih: 05.07.2006 15:37
çok pratik,az kalorili ve güzel bir tarif teşekkürler superisi
BoardBeLasi Tarih: 05.07.2006 00:20
denemek lazim guzele benziyor :78:

paylasim icin tessekurler