Malzemeler
500 gr kuşbaşı kuzu eti, 1/2 paket dondurulmuş bezelye, 1 Adet havuç, 1 Adet büyük boy soğan
2 Adet sivri biber, 2 Adet domates, 1 Çorba kaşığı domates salçası, 1 Çorba kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
Tereyağını bir tencereye koyup, kızdırın.
Etleri ilave edip, rengi değişene dek kavurun.
İçine yemeklik doğranmış soğanı, tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ve bir parmak kalınlığında doğranmış sivri biberleri ilave edin.
Birkaç dakika sonra rendelenmiş domates ve salçayı ekleyin.
Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
İçine 1 su bardağı su ilave edip, pişirin.
İnmesine yakın dondurulmuş bezelyeyi ilave edin.
Etler ve sebzeler yumuşadığında ateşten aılp, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 732
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 05.07.2006 00:22
Ellerine Saglik