Finali Beklemeden ABD'ye Gidiyor

Son güncelleme: 09.04.2011 10:35
  • noimage


    Beşiktaş’a bonservis ücreti olmadan gelen İspanyol yıldız, 20 Nisan’daki Gaziantep kupa rövanşının ardından siyah beyazlılara veda edecek. ABD kulübünün bu oyuncu için Kartal’a 4 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

    BEŞİKTAŞ’ın sezon başında bonservis ücreti ödemeden kadrosuna kattığı Guti Hernandez, sözleşmesinin bitmesini beklemeden siyah beyazlı takımdan ayrılacak. Kartal, bedava aldığı 34 yaşındaki İspanyol yıldızı, 4 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında ABD’ye gönderiyor. Evet, Guti, Beşiktaş’tan kopuyor. Bırakın ligin sonunu, kupa finalini bile beklemeden ayrılıyor.

    Dün kesinleşti

    Siyah beyazlı takıma geldiği günden bu yana sürekli olarak kendisini yurt dışında okumaya giden bir öğrenciye benzeten Guti, Beşiktaş’la olan sözleşmesinin bitmesini beklemeden ayrılacağını dile getiriyordu. İspanyol yıldızın ayrılık haberi dün kesinleşti. David Beckham’la yollarını ayırmaya hazırlanan ABD’nin Los Angeles Galaxy Kulübü, İngiliz yıldızın boşluğunu Guti ile doldurmak için harekete geçti.

    G.Antep son maçı

    Beşiktaş Yönetimi ile temasa geçen ABD’lilerin 4 milyon Euro bonservis ücreti önerdikleri ve bu önerinin de kabul gördüğü ifade edildi. Sağ ayak bileğindeki ağrı nedeniyle Gaziantepspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçını tamamlayamayan Guti’nin 20 Nisan’daki rövanşta Beşiktaş formasını son kez giyeceği ifade edildi. İspanyol yıldız, 2012 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen ilk maçta alınan 3-0’lık skorla finali büyük ölçüde garantileyen Beşiktaş’ın kupa için sahaya çıkacağı son maçta yer almayacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçı 11 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.
#09.04.2011 10:35 0 0 0