1 bardak bulgur 1 çay bardağı zeytinyağı veya margarin 2 baş soğan 1/2 kg. bakla 1 tatlı kaşığı toz biber veya biber salçası 4 bardak su 1 tatlı kaşığı tuz

YAPILIŞI

Soğanlar doğranıp zeytinyağında kavrulur. Ayıklanıp doğranmış baklalar ilave edilir, biber ve tuz konarak dört bardak suyla yumuşayıncaya kadar pişirilir. Üstüne bulgur ilave edilir. Bulgur için ayrıca 2 su bardağı kaynamış su konur. Suyu kurumadan ateşten alınır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 506
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:31
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 23:05
Ellerine Saglik
clark Tarih: 17.07.2006 15:57
tesekkürler ,eline emegine saglik
üsta
SU-PERISI Tarih: 10.07.2006 18:50
paylaşımların için teşekkürler